Sobelendim! :D

17 Haziran 2006 Cumartesi
Alper beni sobelemiş. Aslında buna diğer sitemde cevap verebilirdim. Ama artık burayı daha çok seviyorum hemde .net uzantılı olduğu için daha çok tercih ediyorum. Sobelediğin için teşekkür ederim, sana hediyeni kısa zamanda yorumla göndereceğim!

1).Blogcudaki arkadaşlıklar sana gerçekçi geliyor mu? {#emotions_dlg.cheesy}
Cevap: Aslında pek değil, çünkü kimseyi tanımıyorum ve daha çok fan sitesi içeriği ürettiğimden diğer bloglardan ayrılıyorum. Ancak Winx sitemden dolayı pek çok arkadaşım oldu ama onlarla sadece msneden konuşuyoruz bu yüzden gerçekte görmüyorum.
2. Sana göre yabancı mı yerli mi?
Cevap: Yabancı ve yerli.
3. Hangi tür müzik dinliyorsun ? Göz Kirpiyor
Cevap: Pop müzik.
4. Benim ve blogum hakkında ne düşünüyorsun? Utanmis
Cevap: Çok güzel bir blogun var.
5. En büyük hayalin ne? Gülümsüyor
Cevap: Başarılı ve sevilen biri olmak.
6. Derslerle aran nasıl? Soru
Cevap: Güzel
7. En sevmediğin şey? Ã‡ilgin
Cevap: Yalan söylenmesi, blogumdaki yazıların resimlerin çalınması.Öfkeli
8. En sevdiğin bloglar (( Lütfen söyle:(  ))
Cevap: Fulora, İremkız, Destina95, Maron, AcemiCa 
9. En sevdiğin film veya dizi? Havali
Cevap: Winx Club
10. Örnek aldığın biri varmı? Uyku
Cevap: Britney Spears, Jesse McCartney
11. Beni tanıdığına pişmanmısın? Yoksa mutlumu ?Ãœnlem
Cevap: Çok mutluyum.
12. Bu sorularla kimleri sobeliyrosunuz?
Cevap: Kimseyi.
Yorumlar
Yorum Gönder